CRUISE SCHEPEN VAN DE HOLLAND AMERIKALIJN (diashow 2)

In opdracht van het architctenburo VFD te Utrecht realiseerden wij voor vele schepen van de Holland Amerikalijn een deel van de drie-dimentionale kunst.

Voor op het schip moest een mal gemaakt worden van het houten orgineel van Poseidon om de kopie op een nieuw schip te kunnen plaatsen.

Van alle werkzaamheden voor de HAL is dit de tweede van de 5 diashows.


(klik op een afbeelding om de diashow te starten)

 

1) Aankomst  beeld van Poseidon  in de werkplaats., de opdracht is hier een mal van te maken 2) Het authentieke beeld van Poseidon komt aan in de werkplaats 2a) Het rubberen is begonnen... 3) Na de kleiranden geplaatst te hebben begint Oscar de eerste laag te rubberen 3a) Na de kleiranden geplaatst te hebben begint Oscar de eerste laag te rubberen 3b) De kleiranden worden verstevigd 4) Tweede laag rubber6) De snijranden geplaatst nu alleen nog een laag om alles glad te maken. 7) Snijranden voor de steunkappen worden geplaatst 7a) Snijranden voor de steunkappen worden geplaatst 8) Klaar voor de steunkappen.. 9) Achterzijde en klopstukken van de steunkappen zijn gereed nu gaan we aan de voorkant beginnen 10) Voorzijde steunkappen gereed 11) Helft kappen achterzijde klaar 12) Tweede helft achterzijde steunkappen klaar 13) Het laatste stukje steunkap van de arm 14) Het lossen van de rubber na het maken van de mal 15) We beginnen met het lossen van de rubber 16) Het verwijderen van de ruber na het maken van de mal 16a) Het laatste stukje van de mal verwijderen van het orgineel 17)  Poseidon  bij het vervoersbedrijf klaar voor de reis naar zijn  bestemming op een HAL  schip 18) De replica van Poseidon. Toch wel een beetje trots! 19' Achterzijde replica van poseidon De replica van Poseidon met de tevreden mallenmaker Dit stond op de weblog van het schip javascript photo album by VisualLightBox.com v5.4
Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen, klik hier